+36 30 622 6484 info@karaiklaudia.hu

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

ÉTRENDTERVEZÉS

Kiegészítő szolgáltatás a 6 vagy 12 hetes programhoz:

Ez a szolgáltatás nagy segítség lehet azoknak akik a mindennapokban versenyt futnak az idővel. Amennyiben nincs időd és energiád az általam megadott pontos támpontok és néhány napos mintaétrend alapján kialakítani az étrended, előre gondolkodni és tervezni, átvállalom ezt a feladatot.

Ha élnél a lehetőséggel, kérj külön árajánlatot:

ÉTRENDTERVEZÉS

Kiegészítő szolgáltatás a 6 vagy 12 hetes programhoz:

Ez a szolgáltatás nagy segítség lehet azoknak akik a mindennapokban versenyt futnak az idővel. Amennyiben nincs időd és energiád az általam megadott pontos támpontok és néhány napos mintaétrend alapján kialakítani az étrended, előre gondolkodni és tervezni, átvállalom ezt a feladatot.

Ha élnél a lehetőséggel, kérj külön árajánlatot:

WORKSHOP ÉTTERMEKNEK

Tudjuk, hogy a vendéglátósok élete nem egyszerű és becsület szavunkra mi, akik ételallergiával küzdünk sem szeretnénk tovább bonyolítani.

Ugyanakkor nem újdonság, hogy a társadalom azon tagjai  is vágynak az éttermi élményekre akik intoleranciával/ételallergiával élik az életüket.

Én magam is megéltem vagy figyelemmel kísértem egy-egy kellemetlen beszélgetést vendég és felszolgáló között, így arra gondoltam, hogy szívesen segítek kiegészíteni a vendéglátósok (legyen tulajdonos, étteremvezető, felszolgáló, szakács) tudását annak érdekében hogy megkönnyítsem mindkét oldal helyzetét.

Példa a tematikára:

  • A vendéglátó feladatai – A NÉBIH szerint
  • Allergének feltüntetése – NÉBIH követelmények
  • Allergének, intoleranciát okozó anyagok
  • Heves reakció, anafilaxiás sokk– mi a teendő?
  • Kommunikáció a vendéggel
  • Mentes (pl.: mely gabonaféle tartalmaz glutént, a cukor nevei és formái, különbség laktóz és tejfehérje között, stb.)
  • „Mentes, de mi van benne?”
  • Legnépszerűbb irányzatok és azok alapelvei: vega, paleo, vegán
  • Témához kapcsolódó kiegészítések

A tartalom egyéni kérések alapján is összeállítható vagy bővíthető.

Árajánlat igénye esetén vedd fel velem a kapcsolatot hogy egyeztethessük a részleteket!

WORKSHOP ÉTTERMEKNEK

Tudjuk, hogy a vendéglátósok élete nem egyszerű és becsület szavunkra mi, akik ételallergiával küzdünk sem szeretnénk tovább bonyolítani.

Ugyanakkor nem újdonság, hogy a társadalom azon tagjai  is vágynak az éttermi élményekre akik intoleranciával/ételallergiával élik az életüket.

Én magam is megéltem vagy figyelemmel kísértem egy-egy kellemetlen beszélgetést vendég és felszolgáló között, így arra gondoltam, hogy szívesen segítek kiegészíteni a vendéglátósok (legyen tulajdonos, étteremvezető, felszolgáló, szakács) tudását annak érdekében hogy megkönnyítsem mindkét oldal helyzetét.

Példa a tematikára:

  • A vendéglátó feladatai – A NÉBIH szerint
  • Allergének feltüntetése – NÉBIH követelmények
  • Allergének, intoleranciát okozó anyagok
  • Heves reakció, anafilaxiás sokk–
    mi a teendő?
  • Kommunikáció a vendéggel
  • Mentes (pl.: mely gabonaféle tartalmaz glutént, a cukor nevei és formái, különbség laktóz és tejfehérje között, stb.)
  • „Mentes, de mi van benne?”
  • Legnépszerűbb irányzatok és azok alapelvei: vega, paleo, vegán
  • Témához kapcsolódó kiegészítések

A tartalom egyéni kérések alapján is összeállítható vagy bővíthető.

Árajánlat igénye esetén vedd fel velem a kapcsolatot hogy egyeztethessük a részleteket!

Telefon

+36 30 622-6484

E-mail

info@karaiklaudia.hu

   Facebook

Telefon

+36 30 622-6484

E-mail

info@karaiklaudia.hu

Facebook