ÉTRENDTERVEZÉS
Kiegészítő szolgáltatás a 6 vagy 12 hetes programhoz:
Ez a szolgáltatás nagy segítség lehet azoknak akik a mindennapokban versenyt futnak az idővel. Amennyiben nincs időd és energiád az általam megadott pontos támpontok és néhány napos mintaétrend alapján kialakítani az étrended, előre gondolkodni és tervezni, átvállalom ezt a feladatot.
Ha élnél a lehetőséggel, kérj külön árajánlatot:
ÉTRENDTERVEZÉS
Kiegészítő szolgáltatás a 6 vagy 12 hetes programhoz:
Ez a szolgáltatás nagy segítség lehet azoknak akik a mindennapokban versenyt futnak az idővel. Amennyiben nincs időd és energiád az általam megadott pontos támpontok és néhány napos mintaétrend alapján kialakítani az étrended, előre gondolkodni és tervezni, átvállalom ezt a feladatot.
Ha élnél a lehetőséggel, kérj külön árajánlatot:
WORKSHOP ÉTTERMEKNEK
Tudjuk, hogy a vendéglátósok élete nem egyszerű és becsület szavunkra mi, akik ételallergiával küzdünk sem szeretnénk tovább bonyolítani.
Ugyanakkor nem újdonság, hogy a társadalom azon tagjai is vágynak az éttermi élményekre akik intoleranciával/ételallergiával élik az életüket.
Én magam is megéltem vagy figyelemmel kísértem egy-egy kellemetlen beszélgetést vendég és felszolgáló között, így arra gondoltam, hogy szívesen segítek kiegészíteni a vendéglátósok (legyen tulajdonos, étteremvezető, felszolgáló, szakács) tudását annak érdekében hogy megkönnyítsem mindkét oldal helyzetét.
Példa a tematikára:
- A vendéglátó feladatai – A NÉBIH szerint
- Allergének feltüntetése – NÉBIH követelmények
- Allergének, intoleranciát okozó anyagok
- Heves reakció, anafilaxiás sokk– mi a teendő?
- Kommunikáció a vendéggel
- Mentes (pl.: mely gabonaféle tartalmaz glutént, a cukor nevei és formái, különbség laktóz és tejfehérje között, stb.)
- „Mentes, de mi van benne?”
- Legnépszerűbb irányzatok és azok alapelvei: vega, paleo, vegán
- Témához kapcsolódó kiegészítések
A tartalom egyéni kérések alapján is összeállítható vagy bővíthető.
Árajánlat igénye esetén vedd fel velem a kapcsolatot hogy egyeztethessük a részleteket!
WORKSHOP ÉTTERMEKNEK
Tudjuk, hogy a vendéglátósok élete nem egyszerű és becsület szavunkra mi, akik ételallergiával küzdünk sem szeretnénk tovább bonyolítani.
Ugyanakkor nem újdonság, hogy a társadalom azon tagjai is vágynak az éttermi élményekre akik intoleranciával/ételallergiával élik az életüket.
Én magam is megéltem vagy figyelemmel kísértem egy-egy kellemetlen beszélgetést vendég és felszolgáló között, így arra gondoltam, hogy szívesen segítek kiegészíteni a vendéglátósok (legyen tulajdonos, étteremvezető, felszolgáló, szakács) tudását annak érdekében hogy megkönnyítsem mindkét oldal helyzetét.
Példa a tematikára:
- A vendéglátó feladatai – A NÉBIH szerint
- Allergének feltüntetése – NÉBIH követelmények
- Allergének, intoleranciát okozó anyagok
- Heves reakció, anafilaxiás sokk–
mi a teendő? - Kommunikáció a vendéggel
- Mentes (pl.: mely gabonaféle tartalmaz glutént, a cukor nevei és formái, különbség laktóz és tejfehérje között, stb.)
- „Mentes, de mi van benne?”
- Legnépszerűbb irányzatok és azok alapelvei: vega, paleo, vegán
- Témához kapcsolódó kiegészítések
A tartalom egyéni kérések alapján is összeállítható vagy bővíthető.
Árajánlat igénye esetén vedd fel velem a kapcsolatot hogy egyeztethessük a részleteket!
Telefon
+36 30 622-6484
info@karaiklaudia.hu
Telefon
+36 30 622-6484
info@karaiklaudia.hu